Trek émonda Sl 5, Carbon Blue Smoke/metallic Blu

€ 2.699,00

Kenmerken

EAN Code

0601842333099

Type

Racefiets

Frame

Unisex

Merk

Trek

Model

Émonda SL 5

Bouwjaar

2021

Framemaat

56

Framemaat

Meerdere maten beschikbaar

Staat

Nieuw - niet gebruikt

Aantal versnellingen

21-25 versnellingen

Aantal versnellingen

1-versnelling (single-speed)

Beschrijving

Trek émonda Sl 5, Carbon Blue Smoke/metallic Blu
De Trek Emonda SL 5 is de lichtgewicht racefiets van Trek. De Emonda is voor 2021 volledig vernieuwd. Naast dat de Trek Emonda de ideale klimfiets is, is hij nu ook op het vlakke nog sneller.

Nieuw ontworpen, aerodynamisch frame
De Trek Emonda SL 5 heeft een geheel nieuw ontworpen frame. Het frame is nu aerodynamisch gevormd zodat de nieuwe Emonda ook op het vlakke nog sneller is geworden. En nog steeds met de dezelfde goede rij-eigenschappen.

De H1.5 geometrie van Trek maakt een sportieve houding mogelijk, zonder dat het oncomfortabel wordt. Deze geometrie is de ideale middenweg tussen de op comfort gerichte H2 geometrie en de agressieve H1 geometrie. De rem- en versnellingskabels worden op een fraaie, bijna onzichtbare, manier door de balhoofdbuis geleid. Naast dat het mooier is levert dit ook weer aerodynamisch voordeel op.

Degelijke Shimano 105 afmontage
Voor de afmontage van de Emonda SL 5 koos Trek voor de super betrouwbare Shimano 105 R7000 groepset. Met het semi-compacte 52/36 crankstel en de 11-30 cassette is de Emonda gemaakt voor snelle ritten op het vlakke en in de heuvels.

Bontrager onderdelen
Trek maakt al sinds jaar en dag gebruik van haar eigen Bontrager onderdelen. Zo ook weer voor de SL 5. De Affinity Disc wielset is degelijk en tubeless ready. Klaar voor vele snelle kilometers onbezorgd fietsplezier. Ook de rest van de onderdelen als het stuur, zadel en stuurpen zijn van Bontrager.

Trek heeft met de Emonda SL 5 een hele aantrekkelijke racefiets in het assortiment met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Maat 56 is goed voor een lichaamslengte van 1.75 tot 1.83

Klein tweewielers

Fietswinkel

1 jaar actief

Bekijk alle advertenties

Numansdorp

Betaal direct