Findyourbike abonnements actie

Promotie

2020-07-13 10:41:00

 

 

 

Hoe werkt het?

  • Plaats een advertentie op Findyourbike en krijg een gratis abonnement op Fiets magazine, Procycling of FietsActief (3 uitgaves)
  • Na het plaatsen van de advertentie ontvang je dezelfde dag een kortingscode
  • Je kunt de code inwisselen op klik hier
  • Met behulp van de kortingscode krijg je 100% korting op 3 uitgaves van het magazine naar keuze
  • Het abonnement verloopt automatisch na de 3 edities. Zodoende zit je nergens aan vast.

 Voorwaarden

  • Je krijgt per persoon 1 kortingscode (ongeacht het aantal advertenties)
  • De actie geldt enkel bij het plaatsen van een fiets. (onderdelen en accessoires zijn uitgesloten) 

Keuze uit:

1. Fiets Magazine verschijnt maandelijks en informeert over hoe je het meeste uit jouw hobby kunt halen. Met in elke editie aandacht voor de nieuwste racefietsen en mountainbikes, materiaal, gadgets, techniek, training en voeding. En vind je inspiratie voor fietsbestemmingen in binnen- en buitenland, inclusief een online GPS-bestand.

2. Procycling is hét magazine van de internationale wielersport en verschijnt voorafgaand aan de grote wielerevenementen zoals de Klassiekers in het voorjaar, de Giro, de Tour de France, de Vuelta en het WK.  Procycling brengt de wielersport in beeld met prachtige fotografie, interviews, reportages, vooruitblikken en achtergrondverhalen.

3. FietsActief is er voor de recreatieve fietser! Met in elke editie knooppuntenroutes en unieke fietsroutes met kaart. Het magazine biedt volop inspiratie voor fietsweekendjes weg in eigen land en voor fietsvakanties binnen Europa. Bij elk editie zit een gratis streekgidsje met een extra route, tips, kortingsacties en de leukste afstapadresjes.

 Vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of de chatfunctie rechtsonder.