laden...

265 fietsen gevonden

E-Bike Tweedehands x x Reset filters
1 2 3 »

Meer dan 13.000 verkochte fietsen gingen al naar een nieuwe eigenaar

Meld je aan en start direct met bieden en aanbieden,
zowel voor bedrijven als particulieren

Registreren

Tweedehands e-bikes

Tweedehands e-bikes

Het is heerlijk om op een elektrische fiets te rijden, zeker als je een eind moet fietsen. De trapondersteuning zorgt er namelijk voor dat je zelf maar weinig kracht hoeft te zetten. Er zijn echter nog niet zoveel mensen die een elektrische tweewieler thuis hebben staan, omdat e-bikes meestal een aardig prijskaartje hebben. Je kunt echter ook kiezen uit een van onze tweedehands elektrische fietsen die een stuk voordeliger zijn dan nieuwe elektrische fietsen met trapondersteuning!

Hoe werkt een e-bike?

Een elektrische fiets heeft een motor in het achterwiel, het voorwiel of bij de trapas. Deze motor geeft bij elke omwenteling die wij maken een extra zetje, waardoor we veel minder kracht hoeven te zetten. Er zijn ook nieuwe en gebruikte elektrische fietsen te koop die helemaal op motorkracht kunnen werken. Je hoeft dan zelf dus niet meer te trappen. Het is ook mogelijk om zelf een gewone tweewieler om te bouwen naar een elektrische fiets met een elektrische fiets ombouwset.

Tweedehands elektrische fietsen

Als je een goedkope e-fiets wilt aanschaffen, kun je het beste op zoek gaan naar gebruikte elektrische fietsen op internet. Op Findyourbike kun je heel eenvoudig de voordeligste tweedehands fiets vinden door de tweewielers met elkaar te vergelijken. Daarnaast heb je op onze website een zeer grote keuze. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld kiezen voor een van de < tweedehands elektrische fietsen heren. maar je kunt op onze website tevens diverse gebruikte damesfietsen met trapondersteuning vinden van de merken Koga Miyata en Giant. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een elektrische fiets ombouwset te kopen en zelf een elektrische tweewieler te maken.

Op zoek naar een voordelige e-bike van goede kwaliteit? Neem dan eens een kijkje tussen onze gebruikte elektrische fietsen!