laden...

63 fietsen gevonden

Racefiets Sensa x x Reset filters
1 2 3 »

Meer dan 13.000 verkochte fietsen gingen al naar een nieuwe eigenaar

Meld je aan en start direct met bieden en aanbieden,
zowel voor bedrijven als particulieren

Registreren

Sensa racefietsen

Bij FindyourBike.com koop je tweedehands en nieuwe Sensa Racefietsen tegen een betaalbare prijs! De racefietsen van Sensa komen uit Nederland en hier zijn wij natuurlijk trots op. De Sensa racefietsen worden door echte kenners en technici in het oosten van het land ontwikkeld: Almelo. Sensa heeft een aantal doelen gesteld en dat is een betaalbare racefiets te kunnen leveren met een prima kwaliteit en betrouwbare afmontage. En na veel reviews gelezen te hebben kunnen ze dat heel goed daar in Almelo. Sensa Bikes bouwt namelijk zeer stijve carbon frames! Een voorbeeld van de racefiets filosofie van Sensa is de Sensa GiuliAero. Deze dikke, aerodynamische racefiets kan je volledig naar wens samenstellen!

Sensa racefiets collectie

Bij Findyourbike.com hebben wij veel leuke Sensa Racefietsen op ons platform beschikbaar. Wil je een Sensa racefiets kopen? Dan kan je bij Findyourbike.com terecht voor mooie tweedehands en nieuwe modellen.

Sensa Umbria

Veel beginnende fietsers kennen het instapmodel van Sensa racefietsen namelijk de Sensa Umbria. De Sensa Umbria lijn is de nieuwe versie van de Sensa prima racefietsen. Dit is eenaluminium racefiets die verkrijgbaar is met Shimano schakelonderdelen. De Sensa Umbria is opzoek r een fiets waar je lekker hard op kunt fietsen voor de beginner.

Sensa Romagna

Een stapje hoger kom je uit bij de Sensa Romagna. Dit is een prachtige aluminium racefiets met een carbon voorvork. De fantastische allround geometrie maakt deze fiets waar je alles mee kan. Rustig fietsen, vooroverhangen of gewoon snoeihard fietsen, deze fiets is een echt alles kunner.

Sensa Trentino

Voor een uitstekende prijs kom je bij deSensa Trentino racefietsen uit. Dit zijn veelzijdige allround aluminium racers met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Met de Sensa Trentino SL kan je als wielrenner overal uit de voeten. Maar je hebt ook de Trentino Endura, deze is voorzien van krachtige schijfremmen, waardoor je remweg stukken korter wordt.

Sensa Giulia G2, Giulia Disc, GiuliAero & Giulia EVO

Het oogappeltje van Sensa racefietsen is de Giulia. De Sensa Giulia krijgt in verschillende reviews hoge en uiterst positieve beoordelingen als agressief racemodel. Deze Sensa racefiets is gemaakt om serieus het asvalt over te scheuren elke het maximale uit jezelf als wielrenner te halen. De Sensa Giulia racefiets collectie bestaat uit de Giulia G2, de Giulia G2 Disc, de GiuliAero en het topmodel de Giulia EVO.