laden...

41 fietsen gevonden

Racefiets Trek x x Reset filters
1 2 3 »

Meer dan 13.000 verkochte fietsen gingen al naar een nieuwe eigenaar

Meld je aan en start direct met bieden en aanbieden,
zowel voor bedrijven als particulieren

Registreren

Trek racefietsen

Trek racefiets kopen

Ben je op zoek naar een Trek racefiets of wielrenfiets? Bij Findyourbike koop je tweedehands en nieuwe trek racefietsen. Wij hebben veel aanbieders van Trek racefietsen. Of je nu op zoek bent naar een model met een aluminium of carbon frame, er is een grote kan dat wij een aanbieder hebben! Bij ons kan je ook eenvoudig aanbieders van Trek racefietsen vergelijken door op de favorieten knop te drukken. Trek racefietsen begon in 1976 en hun missie was eenvoudig: bouw de beste fietsen ter wereld. Vandaag hebben trek racefietsen hun missie toegevoegd: help de wereld de fiets te gebruiken als een eenvoudige oplossing voor complexe problemen. Belangrijke series zijn de Trek Domane en Trek Emonda als een paar voorbeelden van een verbluffend fietsontwerp.

Trek Aluminium Racefietsen

De racefietsen worden gemaakt met behulp van Alpha Aluminium. Waarom Trek dit soort aluminium voor aluminium racefietsen gebruikt is dat het speciaal ontwikkeld is voor flexibele frames. Deze flexibele frames zijn van hoge kwaliteit zonder in te leveren op gebied van gewicht en betaalbaarheid. Trek maakt daarbij onderscheid tussen 100, 200 en 300 Series Alpha Aluminium. De opbouw van het getal betekend hoe hoger het getal hoe hoger de kwaliteit van sterkte en lichtheid van het gewicht.

Trek Carbon Racefietsen

Trek Carbon racefietsen worden gemaakt met behulp van OCLV Carbon. De productie van dit soort corbonvezel is gepatenteerd. Door het gebruik van dit carbonvezel kunnen verschillende rijeigenschappen gecreerd worden. De Carbon racefietsen van Trek worden gemaakt met behulp van OCLV Carbon. Dit is een gepatenteerd proces voor de productie van carbonvezel waarmee verschillende rijeigenschappen kunnen worden gecreerd. Trek maakt daarbij onderscheid tussen 500, 600 en 700 OCLV Carbon. De opbouw van het getal betekend hoe hoger het getal hoe hoger de kwaliteit van sterkte en lichtheid van het gewicht.

Trek racefiets collectie

De Trek racefiets collectie bestaat op dit moment uit drie racefiets modellen. Deze modelen zijn de comfortabele Domane, de lichtgewicht Emonda en de aerodynamisch Madone. Alle drie de modelen zijn verkrijgbaar zowel als herenmodel als damesmodel.

Trek Racefietsen Heren

De collectie van Trek racefietsenen voor heren bestaat uit de bovengenoemde drie modellen. Bijna ieder model is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en kunnen in diverse afmontages besteld worden.

Trek Racefietsen Dames

De collectie van Trek racefietsenen voor dames bestaat uit de bovengenoemde drie modellen. Bijna ieder dames model is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en kunnen in diverse afmontages besteld worden. Trek heeft daarnaast een aantal unieke dames racefietsen ontwikkeld. Door gebruik te maken van dames specifieke onderdelen, een andere geometrie en een aantal unieke kleurstellingen zorgen zij er op deze manier voor dat ook de vrouwelijke fietser iedere keer weer met plezier op de fiets stapt.

Trek Domane

Iedereen in de racefietsen wereld heeft wel is gehoord van Fabian Cancellara. Samen met trek heeft de Trek Domane serie ontwikkeld. Deze geweldige Trek racefiets heeft een prettige geometrie en is de juiste keuze voor lange fietstochten en een slecht wegdek.

Trek Emonda

De Trek Emonda is een van de technische hoogtepunten onder de Trek racefietsen. Trek heeft voor de Emonda een unieke carbonlaag ontwikkeld waardoor het gewicht van deze fiets extreem laag is gebleven. Zo laag zelfs, dat het gewicht van Emonda SLR 10 onder de 5 kilo blijft! Opvallend is dat Trek op de Emonda frames alleen complete groepen monteert, dus geen mix groepen. Dus kies je een fiets met Ultegra afmontage, dan komen ook echt alle onderdelen uit de Ultegra groep.

Trek Madone

Het bekenste model van Trek is de Trek Madone. Dit model werd voor het eerst gentroduceerd in 2004. Op dit moment zitten wij sinds 2016 in de 4e generatie van de Trek Madone. Deze 4e generatie staat bekend als aerodynamisch hoogtepunt. De Madone is het topmodel van de carbon racefietsen!