laden...

87 fietsen gevonden

Racefiets Scott x x Reset filters
1 2 3 »

Meer dan 13.000 verkochte fietsen gingen al naar een nieuwe eigenaar

Meld je aan en start direct met bieden en aanbieden,
zowel voor bedrijven als particulieren

Registreren

Scott racefietsen

Scott racefietsen kopen

Scott racefietsen kopen doe je bij de grootste scott racefietsen marktplaats Nederland! Een bekend merk van racefietsen zijn de Scott racefietsen. Ze zijn bekend door samenwerkingen met profploegen zoals IAM Cycling en Mitchelton-Scott. Onder deze profploegen hebben de Scott racefietsen verschillende successen geboekt. Zo werd Parijs-Roubaix 2016 door Matthew Hayman gewonnen op een Scott Foil racefiets. Scott racefietsen staan bekend om hun innovativiteit. Daarnaast staan de racefietsen van Scott bekend vanwege hun ongekend hoge kwaliteit. De racefietsen van Scott zijn zo ontwikkeld dat ze licht, aerodynamisch en comfortabel zijn. De modellen van Scott racefietsen zien er geweldig uit en zijn met het grootste oog voor detail samengesteld. FindyourBike heeft vele aanbieders van Scott racefietsen op het platform. Daarom kunnen wij vaak alle modellen van fietsen aanbieden. Bij ons koop je Scott racefietsen in verschillende prijs categorieën. Naast tweedehands bieden we ook nieuwe Scott racefietsen aan!

Scott Aluminium Racefietsen

De Scott aluminium racefietsen staan bekend om hun betaalbare prijsklasse. De collectie bestaat voornamelijk uit fietsen tot 1000 euro. Het zijn standaard frames met een degelijke afmontage. De Scott aluminum racefietsen zijn een goede keuze als je op zoek bent naar een goede aluminium fiets om lekker je kiliometers te maken .

Scott Carbon Racefietsen

Scott carbon fietsen bestaat uit een grotere collectie dan aluminium. Met de carbon racefietsen bedient Scott een groot publiek. Ze hebben verschillende modellen waardoor elke fietser wel een keuze heeft. De Scott carbon racefiets collectie zijn in verschillende prijsklasse te koop. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende carbonstructuren die inlvoed hebben op de rijeigenschappen. Hoe lichter de fiets hoe hoger de prijsklasse.

Scott Heren Racefietsen

In de Scott heren racefiets collectie van 2019 zien we oude, bekende en geliefde modellen weer terugkomen. Met de aluminium Speedster serie, de aerodynamische Foil en de comfortabele Addict heeft Scott een mooie en overzichtelijk collectie waar elke fietsliefhebber een fiets naar zijn smaak in terug zal vinden.

Scott dames racefietsen

Scott dames fietsen zijn te herkenen aan de toevoeging “Contessa” in de naam van de modellen. Scott heeft enkele modellen speciaal voor dames ontwikkeld. De scott dames racefietsen hebben een iets andere geometrie, een smaller stuur, speciaal dameszadel en zijn tenslotte afgewerkt met een vrouwelijke kleur. Door deze kenmerken kiezen veel vrouwen ook voor een Scott dames racefiets. Dit

Scott Speedster

De Scott speedster is het racefiets model voor het instapsegement. De racefiets collectie begint namelijk met deze lijn. De Scott Speedster modellen is de enige lijn met modellen die alleen met aluminium frame te koop zijn. Deze racefiets heeft comfortabele geometrie is dus een fiets die bij veel wielrenners al snel vertrouwd aanvoelt.

Scott Foil

Als je het fiets model Scott Foil hoort gaan bij veel mensen wel een (fiets)belletje rinkelen. Deze Scott racefiets is voor veel wielrenners een verademing door het heerlijke lichtgewicht en aerodynamisch carbon waar de fiets van gemaakt is. Door dit is de racefiets voor alle doeleinden geschikt. Het nieuwe model van de Scott Foil is zo ontworpen dat deze nog comfortabeler en aerodynamischer dan zijn voorganger is, maar toch een ongelooflijke stijfheid biedt.

Scott Addict & Scott Addict RC

Naast de Foil maakt Scott nog meer racefietsen. Zoals de meeste racefietsfabrikanten houdt Scott in het topsegment de verdeling: Aerodynamisch, endurance en klimfiets aan. Naast de Foil als aero racefiets is er de Scott Addict als het endurance model en de Scott Addict RC als klimfiets. Allebei deze modellen zijn ontwikkeld voor een comfortabel zithouding voor lange afstanden.