Over Findyourbike

Deel via Facebook Deel via Facebook

 

De marktplaats voor racefietsen, MTB en E-bikes

Findyourbike is de marktplaats voor racefietsen, mountainbikes, E-bikes, fietsonderdelen, fietsaccessoires en fietskleding. Het gehele aanbod op de website is een combinatie van nieuwe artikelen van fietsenzaken en tweedehands fietsen en accessoires en onderdelen van consumenten. De marktplaats biedt alles wat er te koop is voor de fanatieke wielrenner of MTB-er of recreatieve fietser.

Het Findyourbike team heeft een passie voor fietsen en online marktplaatsen. Uit deze combinatie is FindyourBike ontstaan en samen met het team willen we de consumenten, fietsenzaken en merken helpen om fietsen te kopen en verkopen. Wij streven ernaar het platform te zijn dat al deze fietsliefhebbers samenbrengt om hun passie te delen met elkaar.

Findyourbike wil jou helpen om jouw droomfiets te vinden. Het is ons doel om uit te groeien tot de grootste en meest relevante marktplaats voor sportieve fietsen.

 

Groot aanbod in racefietsen, MTB en E-bikes

Via Findyourbike kan iedereen gemakkelijk en betrouwbaar sportieve fietsen kopen en verkopen. Je hebt hierbij de keuze om te kiezen voor nieuwe fietsen of tweedehands fietsen. Ben je op zoek naar een fietsonderdeel, fietsaccessoire of juist kleding om te gaan fietsen, dan ben je op Findyourbike aan het juiste adres. Door de combinatie van nieuwe en tweedehands artikelen van zowel consumenten als fietswinkels, kun je bij ons voor alles terecht.

 
Online zoeken en thuis laten bezorgen of ophalen bij een servicepunt

Findyourbike biedt jou de mogelijkheid om op een prettige manier online te zoeken naar sportieve fietsen en daaraan gerelateerde producten. Je kunt hier op je tablet of smartphone zoeken en vergelijken met de beste filtering. Wanneer je de ideale fiets hebt gevonden kun je zelf kiezen of je deze laat bezorgen of wilt ophalen. Daarnaast bieden we de optie om je fiets bij een servicepunt op te halen of af te leveren.

 

 
 
Betrouwbaar online kopen

Findyourbike wil iedereen de kans bieden om op een betrouwbare manier producten online te kopen of te verkopen. Wij bieden de meest betrouwbare betaalmethoden en bieden een uitgesteld betalen optie aan, zodat jij met een veilig en vertrouwd gevoel je droomfiets kunt kopen.

 
Fiets verkopen op Findyourbike

Je kunt op Findyourbike heel gemakkelijk je oude fiets of nieuwe fiets verkopen. Je bereikt op onze marktplaats veel mensen die op zoek zijn naar een fiets, onderdeel of accessoire. Je kunt als particulier eenvoudig een advertentie plaatsen door je te registreren. Fietswinkels kunnen hun aanbod ook bij ons aanmelden. Je kunt in je advertentie het merk en type, de prijs en de plaats waar de gebruikte fiets staat aangeven. Daarnaast kun je zelf nog wat extra informatie aan de advertentie toevoegen.

 

 

 

Adresgegevens:

FindyourBike
Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD Tilburg
Noord Brabant, Nederland