laden...

2419 fietsen gevonden

Racefiets
1 2 3 »

Meer dan 13.000 verkochte fietsen gingen al naar een nieuwe eigenaar

Meld je aan en start direct met bieden en aanbieden,
zowel voor bedrijven als particulieren

Registreren

Racefietsen

Bij Findyourbike vind je racefietsen van diverse merken als Sensa, Merida en Trek. Alle merken bieden racefietsen aan in diverse kleuren, maten en prijsklassen. Zo vindt je bij ons altijd de racefiets die bij u past. Via het filter links op deze pagina, kunt u zoeken naar de racefiets die voldoet aan al uw eisen.

Racefiets kopen

Bij Findyourbike.com we een uitgebreid assortiment racefietsen in verschillende prijsklassen. We hebben aanbod van verschillende aanbieders. Zo verkopen wij bijvoorbeeld cycloscross en elektrische racefietsen. Om je te helpen de juiste keuze te maken, hebben we een lijst opgesteld met vragen die je op weg kunnen helpen de tweewieler te kopen die bij jouw wensen past. Naast een grote selectie racefietsen, verkopen we in onze webshops ook vele modellen van de elektrische fiets. Verder kun je kiezen voor een goedkopere racefiets in de aanbiedingen sectie van onze webshop, of je kunt kiezen voor een duurder specialized model met meer comfort en specifieke eigenschappen. Tot slot kun je ook nog kiezen om losse onderdelen te kopen, zoals een racefiets zadel of frame.

Carbon racefiets

Carbon racefietsen zijn de lichtste die er zijn. De andere varianten zijn van aluminium. Deze zijn goedkoper, maar wel zwaarder en iets minder stijf. De racefietsen van carbon zijn stijver, waardoor ze strakker sturen. Het gewichtsvoordeel levert zeker in heuvelachtig terrein veel op, waardoor je gemakkelijker de berg op komt en minder energie verliest. Ook is het zo dat carbon frames de schokken beter opvangen, waardoor ze zeker tijdens lange ritten, comfortabeler zijn. Wil je dus echt furore maken op de koersfiets? Ga dan zeker voor een carbon racefiets!