laden...

7 fietsen gevonden

Racefiets Focus x x Reset filters

Meer dan 13.000 verkochte fietsen gingen al naar een nieuwe eigenaar

Meld je aan en start direct met bieden en aanbieden,
zowel voor bedrijven als particulieren

Registreren

Focus racefietsen

Bij FindyourBike.com koop je tweedehands en nieuwe Focus Racefietsen tegen een betaalbare prijs! Focus is bekend om haar kwaliteit fietsen. Een van de kenmerken van Focus racefietsen zijn dat ze een prima afmontage, zakelijk uiteriljk en een competitieve prijs hebben. Focus staat bekend dat zij nauw samenwerken met professionele wielerteams. Door dat ze dichtbij staan bij deze teams kunnen de Focus racefietsen zowel tijdens verschillende etappes goede resultaten neer zetten en winnen. Voor de recreatieve wielrenners heeft de Focus Racefiets ook een goede naam opgebouwd. Door de kwaliteit en goede afmontage staat de Focus racefiets garant voor veel uren fietsplezier! FindyourBike heeft al jaren veel aanbod aan Focus racefietsen. Of je nu opzoek bent naar een Focus Izalco Race of Izalco max. Wij hebben vaak wel een op onze marktplaats staan. Je kunt de direct een bod plaatsen of een nieuwe focus racefiets op ons platform.

Focus Izalco Race

Ben je opzoek naar een fiets waar je lekker hard op kunt fietsen maar je hoeft niet het allerbeste? Dan ben je bij de Focus Izalco Race aan het juiste adres. De Izalco Race lijn is de nieuwe versie van de Focus Cayo racefietsen. Dit zijn aluminium racefietsen voor beginners en de wat gevorderde fietser. En staan gekenmerkt om haar toegankelijkheid. Deze Focus racefiets is zowel carbon als aluminium uitvoering verkrijgbaar. De Focus Izalco Race is een topkeuze als je opzoek bent naar een topfiets!

Focus Izalco Max

Wil je als eerste voorbij iedereen fietsten? Dan moet je voor de Focus Izalco Max kiezen. Dit is de focus racefiets die gebruikt wordt door de professionals. Er zijn maar weinig racefietsen te vinden met een net zo stijf en licht frame in de prijsklasse als deze Focus Izalco Max racefiets!

Focus Mares

Ook in het veldrijden heeft Focus een bekende naam opgebouwd. Wist je dat de Focus Mares is inmiddels een van de meest geliefde cyclocrossfietsen van Nederland is? Dit komt mede door zijn vriendelijke prijs, uitstekende kwaliteit en bevallige geometrie. De Mares is zowel met aluminium frame (AL) of met carbon frame te verkrijgen.

Focus Paralane

De Focus Paralane serie is ontworpen met een specifieke endurance geometrie en ziet er ook nog eens geweldig uit! De Focuse paralane is altijd Focus is altijd voorzien van schijfremmen, dus je bent gegarandeerd van de hoogste remprestaties! De Focus Paralane is zowel als aluminium racefiets of in uitvoeringen met carbon frame verkrijgbaar.