laden...

28 fietsen gevonden

Racefiets Bianchi x x Reset filters
1 2 3 »

Meer dan 13.000 verkochte fietsen gingen al naar een nieuwe eigenaar

Meld je aan en start direct met bieden en aanbieden,
zowel voor bedrijven als particulieren

Registreren

Bianchi racefietsen

Bianchi racefietsen

Het ruim 130-jaren oude merk Bianchi is een van de bekendste namen in de fietswereld. Het is de oudste producerende fietsfabrikant ter wereld. Naast fietsen zijn er ook motoren en auto’s gemaakt door Bianchi. Edoardo Bianchi heeft het bedrijf opgezet in 1885. Er waren toen alleen nog fietsen met zo’n enorm groot voorwiel en hij dacht dat kan vast anders. Hij begon de fiets te ontwikkelen zoals wij hem kennen, met voor- en achterwielen van dezelfde diameter. Vanaf 1899 was Bianchi betrokken bij de fietssport. Een van de meest legendarische wielrenners aller tijden, Fausto Coppi, reed zijn beste rit op een Bianchi racefiets. Tegenwoordig is Bianchi onderdeel van de Zweedse onderneming Grimaldi Industri AB. Maar het Italiaanse vakwerk is zeker niet verloren gegaan. De Italiaanse racefietsen worden gemaakt voor optimale prestaties en met verbluffende designs.

Bianchi racefiets kopen

Wil je een nieuwe Bianchi racefiets? Neem een kijkje op onze pagina met Bianchi racefietsen! Bianchi heeft een enorme collectie aan racefietsen. Er zijn racefietsen voor extreme racing, endurance racing, triathlons en er zijn vintage racefietsen. Bianchi maakt ook fietsen voor cyclocrossers, baan fietsers en fietsen speciaal voor dames. Daarnaast zijn er ook Bianchi mountainbikes voor amateurs, lange afstanden en trail liefhebbers.

Tweedehands Bianchi racefiets kopen

Wil je graag een Bianchi racefiets maar is je budget niet zo hoog? Neem een kijkje op onze pagina met tweedehands Bianchi racefietsen!