laden...

43 fietsen gevonden

Racefiets Merida x x Reset filters
1 2 3 »

Meer dan 13.000 verkochte fietsen gingen al naar een nieuwe eigenaar

Meld je aan en start direct met bieden en aanbieden,
zowel voor bedrijven als particulieren

Registreren

Merida racefietsen

Bij FindyourBike.com koop je tweedehands en nieuwe Merida Racefietsen tegen een betaalbare prijs! Merida racefietsen staan al sinds 1972 bekend om hun hoge kwaliteit. Vanwege de gebrekkige kwaliteit van de racefietsen toendertijd richtte Ike Tseng uit Taiwan het merk Merida op. Tegenwoordig worden worden er jaarlijks meer dan 1,5 miljoen fietsen door Merida geproduceerd. Merida racefietsen worden ontwikkeld in Duitsland. Merida zorgt hierbij dat de beste en allernieuwste technologieŽn in hun racefietsen worden verwerkt. Merida heeft jarenlange ervaring in het profwielrennen en heeft enorme kennis over het bouwen van racefietsen. Merida staat bekend om hun innovatieve racefietsen en hoge kwaliteit afwerking. De profs van Bahrain-Merida testen in iedere etappe hun Merida racefietsen tot het uiterste. En niet zonder succes! Merida racefietsen staan bekend dat zij nauw samenwerken met professionele wielerteams. Door dat ze dichtbij staan bij deze teams kunnen Merida racefietsen zowel tijdens verschillende etappes goede resultaten neer zetten en winnen.

Merida racefiets collectie

Merida Reacto

De Merida Reacto staat bekend om zijn agressieve look en een snelle geometrie. Dit is het parade paardje onder de Merida racefietsen! Deze Merida racefiets is gemaakt van een van de beste kwaliteiten carbon, heeft een zeer hoge stijfheid. Wat opvalt is dat de achterrem onder de crank is gemonteerd. Er zijn verschillende reviews geschreven over de Merida Reacto. Wat uit deze reviews blijkt is dat dat het aerodynamisch voordeel van deze Merida Reacto racefiets zeer kenbaar aanwezig is.

Merida Scultura

De Merida Scultura is een stijve en maar toch comfortabele racer. Maar wel met de nadruk op racer, want de Merida Scultura is gemaakt om snel de berg op te schieten en genadeloos hard de berg weer af te gaan. Hiervoor heeft deze racefiets van Merida een erg stijf frame zodat je vol controle door de bochten heen schiet. Merida heeft met de gelimiteerde Scultura 9000 LTD een model neergezet van slechts 4.56 kg, dus dat zegt wel iets over de carbon frames van Merida! Naast heren racefietsen heeft Merida natuurlijk ook dames racefietsen in de collectie. Deze modellen hebben de toevoeging Juliet. Deze racefietsen voor dames hebben een iets andere geometrie, een smaller stuur, een ander zadel en natuurlijk een vrouwelijkere styling.