laden...

138 fietsen gevonden

Racefiets Ridley x x Reset filters
1 2 3 »

Meer dan 13.000 verkochte fietsen gingen al naar een nieuwe eigenaar

Meld je aan en start direct met bieden en aanbieden,
zowel voor bedrijven als particulieren

Registreren

Ridley racefietsen

Ridley racefiets kopen

De Ridley racefiets wordt ontwikkeld in Vlaanderen: het wielerhart van de wereld. Ridley is opgericht in 1997 en straalt echte wielerpassie uit! Sinds de oprichting van Ridley creëren zij de meest innovatieve racefietsen. Ridley heeft in 2001 een frame met taps toelopende bovenbuis geïntroduceerd, dit is de standaard geworden. Ook heeft Ridley de lat hoger gelegd als het gaat om het gebruik van nieuwe materialen om lichte en betrouwbare racefietsen te bouwen. En heeft Ridley racefietsen een gepatenteerd FAST-Technologie toegepast waardoor zij de beste aerodynamica hebben. Door wielerliefhebbers en professionals worden de racefietsen van Ridley getest. De beste renners ter wereld maken sinds 2002 tevreden gebruik van de Ridley racefiets. De Ridley fietsen hebben meer dan 15 wereldtitels op hun naam staan. De topploeg: Lotto-Soudal gaat samen met Ridley iedere dag voor de beste prestaties. Bij findyourbike.com koop je Ridley racefietsen tegen scherpe prijzen.

Collectie Ridley racefietsen

De Ridley racefietsen zijn er in verschillende soorten. Zo is er een Ridley racefiets in carbon of een Ridley racefiets in aluminium en uiteraard hebben ze schijfremmen! Iets wat zeker is, is dat de racefietsen van Ridley gemaakt zijn door mensen met een passie en liefde voor de sport. Dat merk je meteen!!

Ridley Noah

De Ridley racefiets is er in verschillende maten en soorten. Het topmodel Ridley Noah, is een echte racemonster. Daarnaast is hij super aerodynamisch! De racefiets is ontworpen in de windtunnel waardoor hij voorzien is van de meest geavanceerde technologie om met luchtweerstand om te gaan. Mede hierdoor hebben de profs van Lotto-Souda voor dit merk gekozen!

Ridley Helium

Voor iedereen die opzoek is naar een lichte racefiets zonder aan stijfheid in televeren is de Ridley Helium een top keuze. De Ridley Helium is perfect om stijle bergpassen op te fiets, maar ook sterk genoeg om de brute beenspieren renner als Andre Greipel aan te kunnen. De fiets is ook geschikt voor een breder doelgroep, want de Helium is er ook in een betaalbare aluminium variant.

Ridley Fenix

Naaste de twee andere top modellen van Ridley is er ook de Ridley Fenix. Het is een allround racefiets van Ridley met de voordelen van een endusance racefiets met eigenschappen van een performance fiets. De fiets is beschikbaar in carbon en aluminium.

Ridley Liz

De Ridley Liz racefiets is DE allround dames fiets. Deze racefiets heeft een speciaal ontwikkelde frame. Daarnaast heeft de fiets een goede mix tussen prestaties, stijfheid, gewicht en duurzaamheid. Naast de Ridley zijn er ook twee andere damesmodellen namelijk; de aerodynamische Ridley Jame en de lichtgewicht Ridley Aura.