Handgespaakte carbon wielen met DT Swiss naven

Beschrijving

45mm hoge allround carbon wielen met nieuw logo en standaard platte spaken, geschikt voor het hele seizoen!

Met de 45mm hoge velgen is deze wielset uitermate geschikt voor het gebruik tijdens het hele seizoen. Door de 45mm velghoogte valt de zijwaardse windgevoeligheid mee en heeft de wielset toch een goede aerodynamische performance. Daarnaast zijn de full carbon wielen extra stijf door de extra breedte van maar liefst 25mm (19c intern) en het tubeless profiel.

Deze wielset is uitgevoerd met de betrouwbare Zwitserse DT Swiss 350 naven. Deze naven zijn echte wedstrijd naven en staan garant voor veel kilometers fietsplezier. De naven worden standaard afgeleverd met centerlock bevestiging voor remschijven.

Bij deze set carbon wielen is er keuze uit de Franse Mach1 spaken of de bekende Belgische platte SAPIM CX-RAY wedstrijdspaken. Door het standaard asymmetrische (ASD) ontwerp van de velgen zijn de spaken optimaal in balans. Totaal gewicht van de wielset is ca 1650 gram/wielset.

De wielset is geschikt voor tubeless gebruik en kan zowel met als zonder binnenband gebruikt worden. De brede 25mm velgen zorgen door de extra breedte voor nog meer stijfheid en sluiten perfect aan bij 25mm en 28mm banden. Daarnaast heeft u door het U-profiel van de velg en de platte SAPIM CX-RAY spaken een zeer aerodynamische en snelle set wielen. Gemaakt voor absolute topsnelheid dus.Zoals op alle wielen van CARBONRACING is de garantie is maar liefst twee jaar, inclusief garantie op spaakbreuk.


Actuele levertijd: ca 1 week

CARBONRACING

Particulier 3 maanden actief Delft Bekijk alle advertenties

Stuur bericht

Kenmerken

Prijs € 949,00
Type Racefiets-wielen
Merk CARBONRACING
Bouwjaar 2020
Staat Nieuw - niet gebruikt